Hotel vejlefjord spa og wellness
Rejser

Anmeldelse af Hotel Vejlefjords spa og wellness

Er der nogle der ikke er fan af lidt selvforkælelse? Jeg er i hvert fald helt tosset med det og elsker at forkæle mig selv – især hvis det er sammen med andre. Jeg har været på Hotel Vejlefjord i deres Kur & Spa område – og det er absolut ikke sidste gang jeg skal derhen! 

Hotel Vejlefjord – 5 stjernet luksus 

Åbenlyst så ligger Hotel Vejlefjord på Jylland i Vejle helt ud til fjorden. Det er selvfølgelig ret langt fra København, men det var en gave jeg havde fået fra min kusine, som bor på Jylland. Så vi arrangerede en hel weekend sammen, hvor vi så tog på Vejlefjord hele lørdag. 

Når man ankommer til hotellet ligner det man kommer til et stort slot. Det ligger inden i en stor skov med en stor smuk naturpark omkring. Det er helt perfekt til en afslappende dag med masser af selvforkælelse. Jeg kunne virkelig forestille mig, at det ville et helt perfekt sted til en romantisk get-away. Ikke det samme som en udlandstur til for eksemple smukke Barcelona, men det var virkelig fantastisk!

Hotel Vejlefjord Kur & spa i skoven

Allerede når man kommer til receptionen oser det af luksus. Personalet er super professionnelle men behagelige, og der er virkelig styr på tingene. Vi blev pænt taget imod og vist mod Kur & Spa området. Vi havde fri adgang hele dagen til alle de termiske bade og deres Thalasso spa, hvor det endda er inklusiv frugt, vand og kaffe/the, samt lån af håndklæde, tøfler og badekåbe. Helt perfekt! Det er ikke for ingenting, at de er blevet nominet til Danish Beauty Awards 2020. 

Thermiske Bade, Thalasso Spa og Saunagus 

Deres wellness område er virkelig lækkert med deres forskellige bade og sanseoplevelser. Der er 7 forskellige bade, som jeg lige hurtigt kan remse op. De fleste behøver nemlig ikke en forklaring; panorama-badet, ild-badet, is-badet, skov-badet, aroma-badet, champagne-badet og lyd-badet. Som I kan fornemme på navnene, spiller de til alle dine sanser. Det er virkelig en terapeutisk oplevelse. Det er svært at vælge, men min favorit må nok blive skov-badet. Det er et bad i 32°C, hvor man kan svømme udenfor, og nærmest sidde i naturen og kigge ud over bøgeskoven.

De har også Danmarks eneste Thalasso Spa, som er et stort saltvandsbassin og dertilhørende saltsauna. Thalasso betyder hav og sådan et område defineres netop af, at det skal ligge direkte ved havet under indflydelse af havets klima. Som jeg forstod det, så sammen med det varme vand skulle det frigive salt-ioner, som er med til at afstresse og styrke kroppens immunforsvar. Og så bliver ens hud også bare så dejlig blød! 

Jeg vil ikke sige den bedste, men den mest interessante oplevelser var dog deres saunagus arrangement og dyp i fjorden!! Det er virkelig en spændende oplevelse, hvor man går ud i deres skovsauna, og så ellers bliver underholdt af deres “gus-mestre”. De fortæller om de forskellige æteriske olier, som de bruger i saunanen, og hvilke effekter de forskellige kan have for dit sind og velvære. Som en del af arrangementet gik vi også ned til fjorden for at få et “fjorddyp” – simpelthen en hurtigt dukkert i havet. Nøj, det var forfriskende! Så det var bare helt fantastisk at komme ind i de varme thermiske bade igen! 

Det var virkelig lækkert med sådan en weekend. Giv jer selv den tjeneste at tage forbi Hotel Vejlefjord og oplev deres Spa & Wellness! Det er virkelig gennemført! 

Du kan måske også lide...