Sommerhus i Skagen
Rejser

På ferie i Danmark – Sommerhus i Skagen!

Jeg elsker at rejse uden tvivl om det og gerne i udlandet og gerne sydpå! Det er dog ikke så nemt i år på grund af alle restriktionerne, så mine veninder og jeg valgte at tage på en helt klassisk dansk ferie i sommerhus! Vi tog simpelthen på kør-selv-ferie til Skagen! 

Destinationen var klar; Sommerhus i Danmark! 

Når vi nu ikke så nemt kan tage ud at rejse i år, besluttede min veninder og jeg at tage i sommerhus. Vi har flere gange været i sommerhus i en forlænget weekend, men aldrig i en helt uge – og ikke for at holde ferie. Det har egentlig mere været for at feste! 

I år skulle det dog være anderledes og vi valgte at køre til til Skagen! Der er ingen af os der nogensinde har været i Skagen, så det var oplagt! Der er masser at se i og omkring Skagen, og så er det jo bare et af de steder i Danmark man bør opleve!! Det er godt nok en lang køretur på knap 5,5 time fra København, men det gjorde intet! Vi gjorde det til en pisse fed roadtrip med højt musik og højt humør hele vejen! 

Hyggelige køjesenge i sommerhus

Vi valgte et sommerhus, der måske var lidt mere luksus end vi havde behøvet! Men med 5 piger til at deles om udgifterne, blev det stadig en virkelig billig ferie! Sommerhuset var et helt klassisk et af slagsen i træ med en stor have til. Der var ét dobbeltværelse og to værelser med køjesenge! Køjesenge er super hyggelige og giver gode minder tilbage til hytteturene i folkeskolen! Det er ikke just et luksus hotel, som da jeg var i Barcelona.

Det bedste af det hele var, at sommerhuset også var udstyret med jacuzzi og dertil hørende sauna! Med ferie i Danmark kan man jo aldrig være sikker på vejret, så det var ren luksus at vide at vi altid bare kunne hoppe i jacuzzien og hygge! 

Lidt kulturelt skulle der også til!

Vi var dog relativt heldige med vejret og havde flere dage med høj solskin! Når man nu er i Skagen og tæt ved Vestkysten er det jo næsten en skam, hvis man ikke kunne hoppe i havet! Det var vejret heldigvis til og vi var i hver morgen! Det blev en slags tradition hver morgen at løbe ned til vandet og springe i. Simpelt hen så lækker og forfriskenede en start på morgenen! Det var virkelig noget jeg godt kunne overvej at blive ved med – at starte dagen med en dukkert! Min bikini fra Fila er også bare helt perfekt til det formål. I og med den er så sporty er det rent faktisk muligt at løbe i den uden problemer! 

Vi var også ude at være lidt kulturelle og var blandt andet ude og se den tilsandede kirke og på Skagen Kunstmuseum for at se skagensmalernes malerier. Det var faktisk overraskende spændende og kan virkelig anbefales hvis man kommer på de kanter!

Gåtur på Råbjerg Mile

Den bedste oplevelse var dog Råbjerg Mile – den danske ørken! En kæmpe stor vandreklit, som bare er så anderledes fra alle andre strande i Danmark. Det var en helt fantastisk tur og det er simpelt bare et sted der skal opleves! Det og så naturligvis “Grenen” – det nordligste punkt i Danmark, hvor de to have Kattegat og Skagerak mødes. Virkelig et imponerende og smukt syn! 

Det bedste af hele turen havde nu ikke noget med Skagen at gøre. Det bedste var at komme væk med de bedste veninder i sommerhus og bare slappe og have det helt fantastisk sjovt. Det er bare den bedste måde at være sammen på! 

Du kan måske også lide...