makeup brands
Skønhed

Bedste makeup brands til prisen!

Det er muligt at argumentere for, at der er en vis sammenhæng mellem pris og kvalitet. Dette betyder dog ikke, at det ikke er muligt at få et gedigent produkt til en overkommelig pris. Dette gælder også for makeup brands og andre skønhedsprodukter. Det er ikke altid nødvendigt at tage den store pung frem når der skal købes ind til toilettasken. Vi finder nogle af de bedste mærker til prisen!

 

L’Oréal – det traditionelle makeup brand 

l'oreal paris

Dette brand er nok et af de mest kendte mærker inden for skønhedsbranchen. L’oreal har et rigtig stort udvalg af makeup og andre beauty-produkter. Mærket har også en række klassikere som bliver ved med at overraske og imponere. Og bedst af alt, får man god værdi for sine penge. Dette brands produkter er også nemt tilgængelige. De forhandles i næsten alle relevante butikker og over hele verden. Mærkets store udvalg gør det også let at eksperimentere med nye teknikker eller et nyt look til uden at skulle investere store summer. 
Jeg skrevet om min daglige makeup-rutine, læse mere her.

 

Kiko Milano – et makeup brand du måske ikke kender

kiko milano

Hvis du endnu ikke kender Kiko, så tag et smut forbi deres hjemmeside! Dette italienske makeup brand byder på innovative produkter til særdeles gode priser. De har et stort udvalg af alt fra neglelak til hudpleje. Hvis du skal et smut til en europæisk storby, kan du nemt finde mærket som har sine egne butikker. Perfekt til dig hvis du leder efter inspiration til nye produkter og ikke finder noget spændende der hvor du normalt shopper makeup.

 

Nilens Jord – god kvalitet fra Danmark

nilens jord

Der er heldigvis også danske brands på listen! Nilens Jord er i den dyrere ende af den billige skala. Det falder dog stadig inden for kategorien af overkommelige priser. Udover lækre produkter, har dette brand et stort fokus på sikre ingredienser. Deres produkter indeholder ingen parabener eller parfumer. Det er derfor et godt valg til din hud. Produkter fra Nilens Jord passer også godt til et naturligt look, da mærket har mange dybe jordfarver. Altid et godt valg! 

 

KVD Vegan Beauty – gør noget godt for verden

kvd vegan beauty makeup brands

Vil du gerne have makeup som ikke er testet på dyr? Så bør du overveje et mærke som KVD Vegan Beauty. De har et stort udvalg der er særdeles velegnet til at skabe et look med kant. Du kan altså nemt skabe dit eget look og samtidig være god mod dyrene. Tjek bl.a. deres samling af øjenmakeup som virkelig byder på professionelle muligheder. Du kan finde dette mærke bl.a. i Matas, men det helt store udvalg finder du på deres hjemmeside. 

 

Gosh – et dansk makeup brand med karakter

makeup brands

Endnu et danskmakeup brand på listen! Gosh byder på et bredt sortiment til venlige priser. Virksomheden bag startede egentlig i medicinalindustrien, men bevægede sig hurtigt hen mod kosmetik. Vidste du godt at det første kosmetiske produkt fra Gosh blev lanceret i 1979? Udover klassiske makeup produkter finder du også søde gavesæt hos mærket. Produkter fra Gosh er nemme at finde og forhandles i diverse butikker.
Bonusinfo: Gosh har også en vegansk serie af kosmetik! Her finder du både hudpleje, tilbehør og klassisk makeup! Hvis tendensen fortsætter, vil udvalget af denne type kosmetik blive ved med at vokse.

 

 

 

 

Du kan måske også lide...