Inspiration til årets bikini trends
Skønhed

Inspiration til årets bikini? Trends for 2020

Sommeren er over os, men det er aldrig for sent at finde årets bikini! Jeg elsker badetøj og har alt for meget af det! Jeg vil dog gerne prøve at følge moden, så jeg vil gerne vise jer de trends der viser sig her i 2020!

Der skal gerne en ny bikini til hvert år! 

Jeg tror de fleste kvinder ejer mere end ét sæt badetøj og helt sikker mere end én bikini. Den statistik er jeg i hvert fald selv en del af. Når jeg skal afsted på ferie, har jeg næsten altid en ny en med i kufferten. I år købte jeg endda ny både til min sommerferie i Skagen, samt til Barcelona! 

Oftest køber jeg dog bare noget sikkert badetøj i simple farver, som jeg ved passer til lige præcis mig og min kropsform. Det er nemlig ret vigtigt at købe badetøj efter sin egen kropsform. Hvert fald hvis du går efter det bedste look! Og det gør jeg altså! Derfor satte jeg mig også for at finde ud af hvilke typer bikinier der trender i år! I år vil jeg være med på moden! Her er min 3 favoritter:

Vintage inspireret blomster print 

Den første jeg faldt over, som jeg også selv er helt vildt med er vintage trenden. Det er blevet rigtig populært med vintage blomster print i alle afskygninger og gerne så farverigt som muligt. Hvis I kan forestille de gamle tapeter fra 70’erne – måske jeres bedsteforældre endda har dem endnu, så rammer i rigtigt. Det er lige præcis det der er in! Det må gerne føles en smule retro, så det er helt rigtigt! Match dem med at par lækre firkantede 70’er solbriller, som jo også er på mode, så er du helt klar til stranden! 

Højtaljede bikini underdele

Højtaljet bikini med blomster print

Den højtaljede bikini er kommet på mode igen! Det er ikke for alle og enhver, og personligt er jeg faktisk heller ikke selv vild med den. Eller det skal siges, jeg synes det ser virkelig flot ud, når man har kroppen til det. Og det føler jeg bare ikke jeg har. Hvert fald ikke endnu. En anden ting der gør, at jeg heller ikke er vildt med det er, at den jo altså dækker alt for meget! Så jeg synes slet ikke den passer til en tur ved stranden eller poolen. Det er da nogle sære tanning lines man pludselig ville få! 

Det gode ved den er selvfølgelig, at hvis du har den rigtige underdel med en god kant, så kan de måske holde lidt på formerne. Vælger man en underdel i en simpel farve, kan må jo også kombinere den med hvilken som helst bikini overdel. Så kan du selv style looket som du ønsker det! Jeg faldt faktisk over den her ved H&M, som jeg måske godt kunne finde på at købe! Måske sammen med et par helt enkle i sort!

Tie-dye badetøj i alle afskygninger

Den sidste trend jeg vil nævne i denne omgang, er ikke en jeg som sådan kendte til. Jeg er til gengæld helt vildt med den stil! Det er noget som hedder “tie-dye”. Det er dog ikke på bikini og badetøj den type stil er blevet populært, det er blevet en rigtig modetrend. Det er helt speciel måde at farve tøj på, så det får et helt særpræget print eller farve. Det skal gerne være i alle regnbuens farver – gerne på en gang i diverse tilfældige mønstre. Jeg synes virkelig det ser fedt ud! Det giver bare et unikt sommer look!

Du kan måske også lide...