Kvinder shopper på honest kiss
Skønhed

Alt til en bytur for mit medlemsgebyr hos Honest Kiss

Jeg trænger til en ordentlig bytur med veninder, hvor det hele bare spiller. Lækkert tøj, fræk makeup og friske cocktails! Det er ved at være længe siden jeg har været ude og slå mig sådan rigtigt løs, så jeg satte mig endnu engang for at finde en masse nyt til anledningen. Min mission lød på, om jeg kunne finde de bedste tilbud på Honest Kiss og finde det hele for mit månedlige medlemsgebyr på 395 kr., som jo bliver tilbagebetalt i form af gavekort til deres butik. 

Hvorfor kun bruge Honest Kiss?

Jeg har for nylig fundet webshoppen Honest Kiss. Men jeg er virkelig den den store fortaler for dem. Jeg har brugt mange timer i deres shop og har fået bestilt en masse lækre produkter hjem. Det betyder også, at jeg har sparet virkelig mange penge. Honest Kiss tilbyder alle deres produkter til virkelig lave priser – ofte over 50 % i rabat og helt op til 80 %. Og I skal huske, at det altså også tæller mærker som Diesel, Chanel, Visage, Dolce & Gabbana og mange mange flere. 

Et af mine tidligere køb på hjemmesiden var en masse tøj. Jeg satte mig for at forny min garderobe og fandt en masse inspiration og lækre tilbud på Honest Kiss. De har en virkelig inspirerende hjemmeside med masser af lækre og eksklusive produkter. Jeg har prøvet at sammenligne deres priser og produkter med andre Webshop og fysiske butikker, og Honest Kiss vinder altså ret stort på den front. Mit foretrukne shoppingtur foregår nu altså også online – så det betyder ret meget, at jeg kan få det hele til så lave priser som medlem af Honest Kiss. 

Samtidig skal det også nævnes, at alle deres produkter er udvalgt på baggrund af bæredygtighed. Så for eksempel, da jeg skulle købe nogle gaver til min mor, som er meget miljøbevidst, var det fedt at kunne sige, at der allerede var tænkt over det. Eller det vil sige, det er jo netop det fede ved det. Jeg skal ikke tænke over det – jeg kan bare shoppe med god samvittighed på deres side. 

Mission: find de vildeste tilbud på Honest Kiss, så det månedlige medlemsgebyr rækker! 

Medlem af honest kiss klub

Som medlem af Honest Kiss klub betaler jeg 395 kr. om måneden. Twistet er dog, at hver eneste måned bliver det beløb sat ind på din konto igen i form af et gavekort, som du så kan bruge på at shoppe i deres butik. Jeg synes simpelthen det er fedt et koncept. Jeg har tidligere været medlem af samme type shop, hvor jeg betalte x-antal kroner alene for få adgang til deres varer. De penge ser man jo ikke igen. Det skal så også siges, at udvalget og priserne på Honest Kiss er uden sammenligning. 

Jeg har inviteret pigerne på en rigtig “ladies night out” i næste måned. En aften med det hele. Smukke kjoler, fræk makeup, cocktails, vin og sushi. Jeg har tabt mig en del med min Keto-diæt, så jeg føler mig virkelig i hopla! Forhåbentlig ender det med en tur i byen – jeg trænger til at svinge træbenet på dansegulvet! Som altid, så ville jeg gerne finde noget nyt tøj og evt. makeup til anledningen. Så jeg satte mig for at se, om jeg ikke kunne finde alt hvad jeg skulle bruge på Honest Kiss til max. 395 kr.  – altså hvad jeg betaler om måneden for at være medlem. Lad jagten gå i gang! 

Først skal outfittet på plads – kan jeg finde både kjole og sko?

Inden jeg gik i gang vidste jeg godt at det var lidt optimistisk både at kunne finde kjole, sko og alt til makeuppen for 395 kr. Jeg synes dog alligevel jeg ville give det et skud og se hvad jeg kunne finde. 

Jeg søgte lidt rundt i deres udvalg af tøj og faldt over et sindssygt tilbud. Jeg forstår stadig ikke helt hvordan det kan lade sig gøre! Honest Kiss solgte en kjole fra Fontana 2.0 til 97 kr! Normalprisen på denne er altså 669 kr – en besparelse på 85 %. Ikke nok med jeg var så heldig, at de stadig havde den tilbage i en størrelse medium, så var det også en perfekt kjole til en tur i byen.

Kjolen er hvid med et bredt sort bånd, der krydser fra taljen og ned. Fed detalje. Kjolen er tætsiddende og virkelig elegant. Den er lavet 98 % polyester, så den er virkelig behagelig at have på. Den er en anelse figursyet, men den sidder virkelig godt. Hold nu op hvor er jeg tilfreds med det køb. Jeg kan stadig ikke helt komme mig over, at jeg har købt så eksklusiv en kjole til kun 97 kr. Tak Honest Kiss

Jeg gik herefter på jagt i skoafdelingen, men så hurtigt, at der ikke var nogle der ville passe til kjolen eller i en priskategori til mit meget lave budget for denne gang. Jeg besluttede mig derfor, at bruge nogle stiletter jeg tidligere har købt hos Honest Kiss. Det er par flotte sølv paillet stiletter, som ville passe helt perfekt til kjolen.

Nu skal makeuppen findes – de bedste tilbud! 

97 kr. var brugt på kjolen, hvilket altså stadig giver mig 298 kr. at shoppe min makeup for i Honest Kiss‘ shop. Looket jeg ville gå efter var smokey eyes og definerede læber – gerne det hele i lilla nuancer. Det ville passe super godt til den neutrale hvide kjole og stiletterne. 

Det første jeg fandt var en mascara fra Maybelline. Honest Kiss’ udvalg er kæmpe stort, men jeg gik efter Maybelline, da det er mit absolut yndlingsmærke. Det er billigt, men i super god kvalitet! De havde flere Mascaras til under 30 kr., men jeg valgte en af dem jeg normalt også bruger. Deres “Total Temptation”. Den giver super god volume og holder virkelig hele dagen. Den fik jeg til under halv pris til 37 kr. 

I min søgen efter mascara besluttede jeg mig for også at bestille nogle falske vipper til anledningen. Som I måske kan huske i mit skriv omkring øjenvippeserum, så har jeg før tiden næsten altid brugt falske øjenvipper. Det gør jeg ikke så meget mere, men jeg synes nu stadig det lige pifter makeuppen op en gang imellem! Jeg valgte et starter kit til kun 37 kr. 

Øjenskygge og foundation fra Max Factor

Nu vi er i gang med øjnene, ville jeg også gerne finde en eyeliner og noget øjenskygge. Jeg faldt denne gang over et L’Oréal Paris produkt. Deres Superliner Ultra Precision Eyeliner til kun 44 kr.

Max factor øjenskygge til smokey eyes

Jeg har den i et par andre farver, men ikke i lilla. Jeg var også heldig at finde en øjenskygge palette fra Max Factor netop til Smokey Eyes og med lilla nuancer. Virkelig et lækkert sæt, som jeg er sikker på jeg får brugt flittigt! Den kostede også kun 30 kr. 

Lidt til ansigtet skal også til. Jeg går normalt ikke med foundation, men når jeg skal lægge en fuld makeup, bruger jeg det altid. Helst ikke en der er for tung, for jeg kan simpelthen ikke holde ud, hvis det føles om jeg har en hel maske på. Jeg fandt heldigvis endnu en af Max Factors vidunderlige produkter. “Max Factor FaceFinity 3 i 1 Foundation“ som er en virkelig let og holdbar foundation.

Den havde de hos Honest Kiss til kun 22 kr. 70 % besparelse igen, det er jo helt vanvittigt. Det gik næsten bedre end forventet med denne jagt! Jeg synes næsten lige I skal tage et kig på den i shoppen: 

Med en foundation hører der sig altså også en pudder til. Med hensyn til pudder går jeg næsten aldrig på kompromis. Det er kun Max Factors pudder “Cream Puff Compact” jeg bruger. Det passer også helt perfekt, for jeg er faktisk ved at løbe tør. Og så koster den kun 37 kr. 

Sidst, men ikke mindst…

Max Factor læbestift fra Honest Kiss

Det sidste og tæt på vigtigste makeup jeg så ledte efter var til læberne. Jeg ville gerne finde en god holdbar læbestift med god kontrast – gerne en i lilla. Nogle synes måske det er lige i overkanten, jeg synes det er super fedt! 

Det kommer nok ikke som en overraskelse, men jeg fandt en mega fed farve fra Max Factor. Når læbestiften skal være i så markant en farve, kan jeg godt lide det matte look. Det blev derfor Max Factors “Lipfinity Velvet Matte Lipstick” der røg i kurven i en dyb lilla/berry farve. Den kostede kun 37 kr. 

Jeg synes virkelig jeg har fundet nogle gode tilbud! Med makeup og sko, har jeg altså kun brugt 341 kroner! Jeg tør slet ikke tænke på hvor mange hundrede kroner jeg har sparet på de her produkter. Jeg havde jo givet mig selv 395 kr. at shoppe for, så havde altså stadig 54 kroner tilbage. Nu er jeg jo ikke typen, der så bare stopper der. Så skulle jeg selvfølgelig finde noget for de 54 kroner. 

Honest Kiss har et stort udvalg i accessories, så jeg gik i gang med at kigge lidt i den kategori. Jeg faldt til sidste over nogle søde øreringe fra Christian Lay med perler i dyb lilla – godt nok til 59 kr. Tænker det var det sidste perfekt touch til mit outfit – og sørme også til min shoppingtur hos Honest Kiss. 9 fede produkter røg i kurven til den nette sum af 400 kr! 5 kroner over gebyr er vel helt okay! Mit medlemsskab hos Honest Kiss har virkelig betalt sig denne måned! 

Du kan måske også lide...