Honest Kiss svindel
Skønhed

Er Honest Kiss Svindel?

Man skal ikke bruge meget tid på nettet før man indser, at der er meget svindel, spam og sider med uhensigtsmæssige intentioner. Hvis man gerne vil svindle folk, er nettet en legeplads med ubegrænsede muligheder. Det kræver ikke mange skills at starte en hjemmeside, en profil på de sociale medier eller en e-mail adresse. På baggrund af dette vil jeg gerne adresserer spørgsmålet: er Honest Kiss svindel?

Jeg er helt sikkert ikke den eneste der har prøvet at få en skummel e-mail. Det kan være en e-mail som prøver at overbevise dig om, at det er din bank der har en vigtig meddelelse. Det kan også være en enke der vil “give” dig en masse guld eller adskillige “gratis” bitcoins, hvor du bare skal betale et lille beløb for at kvalificere dig. Med andre ord; scams er at finde flere steder på nettet.

Hvorfor tror folk, at Honest Kiss er svindel?

Honest Kiss svindel

En anden form for svindel er der, hvor man bestiller noget som aldrig kommer. Det er hvad nogle beskylder Honest Kiss for, og derved beslutter sig for, at det er svindel. Det handler om den gratis gaveboks, som firmaet tilbyder. Man ser typisk en reklame for dette tilbud på de sociale medier, og melder sig til. Der betales et begrænset beløb for denne tilmelding, og herefter begynder man at få opdateringer hvad angår ens gaveboks. Hvis man ikke reagerer på disse opdateringer, har man ikke færdiggjort sin bestilling, og kan derfor komme til at tro, at man er blevet snydt. Altså, hvis man derefter stiller sig selv spørgsmålet: “bedriver Honest Kiss svindel?“, kan man være fristet til at tænke: ja!

Nogle gange kan man få en fornemmelse af at noget er for godt til at være sandt. Jeg elsker når man får god kvalitet til prisen, og det har jeg tidligere skrevet om i forbindelse med kosmetik:
Bedste makeup brands til prisen!

Sandheden om gaveboksen..

Det passer ikke at firmaet aldrig sender gaveboksen. Hvis man læser de e-mails og SMS’er der kommer fra dem, vil man se, at man mangler at uploade bevis på alder. De kræver at man som kunde skal være over 18 år gammel for at få gaven og være medlem. Fair nok. Dertil skal man bevise, at man ikke allerede har benyttet sig af muligheden for at få disse gratis gaver. Det gøres ved at sende adressebevis. Besværligt? Ja. Tyder det på at Honest Kiss er svindel? Nej. Der er mange firmaer som benytter lignende metoder for at bekræfte kundens identitet. Det er irriterende, men hvis det er prisen for at gå en gratis gave, så “why not”?

Er Honest Kiss svindel fordi det minder om pyramidespil?

pyramidespil

Pyramidespil – eller den lovlige version: Multi Level Marketing, er betegnelsen for firmaer som benytter sig af direkte salg gennem distributører / Brand Affiliates / forhandelere (kært barn har mange navne). Mange af disse firmaer har et dårligt ry, da man som forhandler har meget begrænsede indkomstmuligheder, men typisk bliver lovet guld og grønne skove. I mange tilfælde, er den eneste mulighed man har for at tjene penge, at man rekrutterer andre, som igen skal rekruttere flere. Nu tænker du måske; hvad har det at gøre med Honest Kiss og spørgsmålet om svindel? Firmaet beder én om at dele tilbuddet med sine venner for at man kan kvalificere sig til at få gaveboksen.

.. Men er det pyramidespil?

Kort svar: nej. Et pyramidespil handler om at få andre ombord, så man kan tjene penge på dem, og i sidste ende fange dem i samme onde cirkel, hvor de også er tvunget til at rekruttere andre for at tjene på det (og i mange tilfælde ikke tabe penge!). Derfor er Honest Kiss IKKE svindel i henhold til pyramidespil, da man ikke skal rekruttere andr. Her skal man blot opnå at ens venner klikker på ens link, før man får sin gratis gaveboks. Det er tydeligvis en effektiv markedsføringsmetode, der spreder budskabet via Word of Mouth – men ikke har noget med Multi Level Marketing at gøre, da det ikke er sådan firmaets forretningsmodel er bygget op.

Der er dog rigtig mange pyramide-lignende firmaer derude, og her er det rigtig vigtigt at være varsom. De lover mange gange at man har ubegrænsede muligheder for at tjene penge, men det er typisk meget få som tjener gode penge på det.

Er Honest Kiss svindel fordi de ikke har adresse i Danmark?

Honest Kiss adresse

Det er rigtig, at meget svindel man finder på nettet, som er rettet mod danskerne, har udenlandske rødder. Hvis man kigger på webshoppens hjemmeside, kan man også se at firmaet ikke har adresse i Danmark. Men tyder det entydigt på, at de ikke er til at stole på, og at det hele er fup? Jeg vil sige at det korte svar er: … nej. Det er en ulogisk konklusion, at sige at Honest Kiss er svindel blot fordi de har adresse i udlandet. Eftersom webshoppen eksisterer i adskillige lande, er det ret logisk, at de ikke nødvendigvis har en adresse i hvert land. Det er fordelen ved at have en e-handelsbutik, man har ikke brug for en fysisk adresse.

Klubben og medlemskabet – er det legit eller bare fup og fidus?

Honest Kiss kører med et medlemskab af deres klub. I denne klub får man gavekort, som man kan bruge i shoppen. Som kunde betaler man for disse gavekort, men får til gengæld beløbet som kredit. Den tidligere omtalte gaveboks er et velkomsttilbud i klubben. Det er altså en velkomstgave man får, når man melder sig til.

Er det en fair metode….?

Hvis man ikke læser informationen på siden om medlemskab, og betalingssiden, er man ikke nødvendigvis klar over, at det handler om et medlemskab. Derfor klager nogle over, at det er bondefangeri. Men er det det? Nej! Det er altid muligt at melde sig ud af klubben! Der er ingen binding eller andet, og man er derfor ikke fanget i et dyrt abonnement. Det er endda muligt at få den gratis velkomstgave, og melde sig ud lige bagefter, så man aldrig bliver trukket for medlemskabet. Derfor er det IKKE bondefangeri, og derfor er Honest Kiss selvfølgelig heller ikke svindel! Hvis man som kunde ikke læser hvad man køber, eller hvad det omfatter, får man rigtig mange ubehagelige overraskelser i livet. Prisen står klart og tydeligt når man tilmelder sig.

Er Honest Kiss svindel: vildledende markedsføring?

Honest Kiss vildledende markedsføring

På Trustpilot kan man se, at der er et par stykker som klager over, at firmaets markedsføring ikke er klar nok. Det vil sige at klubben, prisen og vilkårene ikke er forklaret ordentligt. Selv hvis der er plads til forbedring, betyder det ikke, at det er fup og fidus. Det er også vigtigt at huske, at webshoppen åbenlyst har mange glade kunder som bestemt ikke synes at Honest Kiss er svindel. Det er glade kunder, som sætter pris på deres gavebokse og de månedlige gavekort.

Er du før blevet snydt?

Hvis man før er blevet snydt, er det meget naturligt at være ekstra opmærksom og ekstra forsigtig. Man er typisk også ekstra skeptisk, hvis der er den mindste detalje som man ikke bryder sig om. Her er det vigtigt at skelne mellem svindel og præferencer. Det giver ikke mening at stemple noget som svindel, bare fordi man ikke bryder sig om konceptet. Hey, hvis der er noget du ikke kan lide, er det helt okay. Vi er alle forskellige hvad angår præferencer og smag. Men, bare fordi du ikke kan lidt et koncept, betyder det ikke, at det kan kategoriseres som svindel.

Du har ret til at være forsigtig. Det er vigtigt at være forsigtig. Specielt på nettet, hvor man nemt kan komme til at klikke på noget, accepterer et eller andet, eller få sine oplysninger misbrugt. Der er mange fælder, og de kriminelle på nettet bliver dygtigere og dygtigere til at fremstå troværdige, og i mange tilfælde kan alle være uheldige på den ene eller anden måde.

Nej, Honest Kiss er ikke svindel

Honest Kiss svindel

Det er heldigvis rigtig simpelt. Webshoppen og hertil hørende koncept er ikke et eksempel på svindel, spam eller falske løfter. Altså, Honest Kiss svindel? Nej. Firmaet leverer det de markedsfører, hvilket er en gaveboks og tilhørende klubmedlemskab med gavekort.

Desuden misbruger de ikke dine oplysninger. Det vil sige hverken persondata eller betalingsoplysninger. Hvis du ikke har lyst til at modtage markedsføring fra dem, skal du blot framelde det. Du kan også kontakte deres kundeservice og sige at du vil have alt slettet. Deres kundeservice svarer rigtig hurtigt i min erfaring. Hvis det var svindel, ville det slet ikke være muligt at kontakte dem.

Du kan trygt melde dig til klubben og udvælge din gaveboks. Dine oplysninger bliver ikke misbrugt. Hvis du har lyst til at melde dig ud, skal du bare gøre det. Du kan ALTID melde dig ud. Hvis du ikke synes at det er noget for dig, skal du blot lade være med at benytte dig af tilbuddet. Det er helt frivilligt, og hvis du fortryder at have startet processen med gaveboksen, skal du igen blot melde dig ud. Hvis du har spørgsmål til konceptet, vil jeg råde dig til at kontakte kundeservice.

Du kan måske også lide...