Kvinde med god hudpleje
Skønhed

Fokus på god hudpleje – et par simple tips hertil

I år er den store skønhedstrend en god hudpleje! Det er vigtigt med god hudpleje både til at forebygge mens også reparere huden. Det er vigtig om sommeren på grund af solens skarpe stråler, men det er også vigtigt om vinteren i frosten! Jeg vil derfor gerne dele et par gode tips til en god hudpleje året rundt! 

2020 er året hvor god hudpleje skal være i orden! 

En god hudpleje bør naturligvis altid være i fokus, men i år skulle der åbenbart være endnu opmærksomhed omkring det. Faktisk har jeg endda læst, at salget på hudplejeprodukter er steget, hvorimod salg af makeup er faldet. Det giver jo også virkelig god mening. Jo pænere og sundere hud du har, jo flottere makeup er det også muligt at lægge. Det kræver meget mere på en urenhed hud, og det kan hurtigt komme til at ligne en maske i stedet! Så brug gerne lidt flere penge på din plejeprodukter, så du også kan bruge det mindre makeup! Det var endnu et godt råd til dine makeup rutine! Et ansigt med smuk og sund hud, er smuk i sig selv! 

Husk at have rækkefølgen på plads

Kvinde påfører skintonic i sin hudpleje

Det er ikke kun en god ide at have nogle gode produkter og en daglig rutine, det er også vigtigt at bruge dine produkter i den rigtige rækkefølge! Min rutine er ret simpel. Jeg starter selvfølgelig altid med at rense mit ansigt godt for snavs og makeup. Efter det bruger jeg så en god skintonic på et helt tørt ansigt. En skintonic er god at bruge til huden, da det faktisk går ind og forberede din hud til resten af dine produkter. Du får altså en meget bedre virkning af hele din rutine, hvis du påfører en tonic. 

Du kan herefter bruge en ansigtsserum hvis du er til det. Det er et lidt skarperer produkt, der trænger meget dybere ind i huden, da det har en meget højere koncentration af aktive ingredienser. Så igen vil du forstærke effektiviteten af din hudpleje. Jeg vælger blot at bruge serum et par gange om ugen og altid om aftenen, da jeg oplever det værende ret stærkt for huden, men virkelig effektivt! Det sidste step er så en god fugtighedscreme både dag og aften. Den holder trit på alle dine andre step og afslutter din hudpleje så effektivt som muligt. 

Det er ikke kun ansigtet der kræver god hudpleje

Kvinde tørbørster sin hud

Ansigtet er ofte det der tænkes på når der snakkes pleje af huden. Vi skal dog også resten af kroppen! Og også halsen når vi rengører og smører vores ansigt ind. I forhold til kroppen kan du altid blot brug en god fugtighedscreme og smøre den ind dagligt. Især om aftenen. Husk også en god creme til dine fødder, så de også får den nødvendige fugt. 

Et andet godt råd til pleje af kroppen er noget jeg for nyligt er begyndt. Det er noget der hedder tørbørstning. Du kan læse lidt mere om det inde på alt for damerne. Du børster simpelt hen din tøre hud med en god børste for at få gang i blodcirkulationen. Det kan endda også være med til reducere appelsinhud eller i hvert fald forebygge. Det er vigtigt at du børster i cirkulære bevægelser og fra fødder og op igennem kroppen. Det giver virkelig en sund og fin hud! 

Du kan måske også lide...