Tips til makeup rutinen
Skønhed

3 gode og enkle råd til din daglige makeup rutine

Jeg elsker når jeg finder nogle nye gode råd til at lægge en bedre makeup! Det er ikke fordi jeg selv er vanvittigt god til at lægge den, så det er fedt med nogle små tips! Jeg vil derfor gerne dele nogle dem jeg synes er bedst, og som jeg håber I også kan tage til jer og bruge i jeres daglige rutiner!

Små makeup fejl du ikke tænker over men bør undgå

Der findes mange små tips til hvordan du bedst lægger din makeup, hvilken farve og hvad der lige passer til ansigtsform, øjne og så videre. Men der er også mange råd til helt almindelige ting i hverdagen, du måske ikke tænker over! Det gjorde jeg i hvert fald ikke selv. De følgende tre råd er noget jeg er begyndt at tænke over og implementere i min rutine. 

Husker du at vaske dine makeup børster? 

Det er nok et mine vigtigste råd og noget jeg selv kun er begyndt med for nyligt. Jeg tænker de fleste af os kan skrive under på, at have haft børster, der helt sikkert har haft sidste udløbsdato. Jeg rensede aldrig mine børster før i tiden, og de er altså blevet brugt pænt meget! 

Husk at vaske dine makeup børster

Det er dog vanvittigt vigtigt, at man husker at rense dem i ny og næ. Faktisk gerne en gang i ugen, hvis du altså bruger dem hver dag. Ved at rense dine børster, vil du helt naturligt kunne lægge en meget flottere makeup! Det vigtigste i min optik er dog, at du kan undgå uren hud! Så det er altså også en vigtig del af din hudpleje. Prøv at tænk på hvor mange bakterier man smører rundt i ansigtet med sådan en børste, der ikke er blevet vasket? Det gør også, at du smækker alle bakterierne ned i de friske produkter! 

Det er heldigvis ret nemt at vaske sine børste, og du behøver faktisk ikke anden end en mild shampoo. Vask dem blidt og lad dem stå i noget i en rum tid. Skyl dem godt og lad dem så tørre – liggende! Du må ikke lade dem tørre stående, da det kan ødelægge børsterne. 

Hvor gammel er din makeup? 

Forskellige makeup produkter

Ja, husker du at smide din gamle makeup ud løbende? Jeg har i hvert fald helt sikkert produkter i skuffen der er alt for gammelt. Højst sandsynlig noget helt tilbage fra skolen! Du har garanteret set, at der en holdbarhed på dine produkter? For eksempel 6 måneder. Det er selvfølgelig noget du kan tage en lille smule med et gran selv, men på den anden side, er det også vigtigt du ikke har din gamle makeup alt for længe. Gamle produkter kan nemlig forårsage urenheder i huden og naturligvis også have en effekt på selv resultatet. Du skal især passe på med din mascara, da der kan komme mange bakterier på din børste, som kan forårsage infektioner i øjnene. 

Bruger du også en svamp til at lægge din foundation? 

Det har jeg altid gjort, men det er altså meget bedre at bruge en god foundation børste. Det giver et meget bedre resultat. Din dækning bliver mere jævn og så er det bare meget nemmere! Med en svamp bliver det hurtigt et lidt mere klumpet resultat, og så suger den jo også mere produkt til sig end en børste. Så du får mere for pengene ved at bruge en god børste!

Du kan måske også lide...