makeuptrends fra nemow beauty
Skønhed

Skønhedstrends i 2020 – inspireret af Nemow Beauty

2020 er året, hvor jeg vil prøve en masse nyt. Grundet Corona krisen, har der heldigvis også været en masse ekstra tid til at prøve noget forskelligt. Inspireret af Nemow Beauty og deres passion for at være anderledes, besluttede jeg mig for at undersøge, hvad de forskellige skønhedstrends var for i år. 

Inspiration hentet hos Nemow Beauty. Er de nye trendsættere? 

Skønhed og mode er en livlig branche med masser af både fede, anderledes og skøre trends. De skifter fra år til år. Sommetider er det trends aldrig set før, men ofte er det også gamle trends der bliver vækket til live igen. Flere eksempler på det er for eksempel hvordan de gamle 90’er crop tops stormede retur tilbage i 2013, eller hvordan 70’ernes trompetbukser kom tilbage i billedet igen i 2017.

Jeg har valgt at fokusere på de forskellige skønhedstrends for 2020 – nærmere bestemt hvilke makeup trends, der er oppe for i år. Hvis I er mere interesseret i mode trends for 2020, har jeg også skrevet en artikel om årets solbrille trends!

farve inspiration fra nemow beauty

Min inspiration til dette kommer fra mit medlemsskab af Nemow Beauty. Det er et skønhedssite, der slår ned på at være forskellige og unikke. De vil gerne vende det hele på hovedet og ramme sine kunders opmærksomhed på at skille sig ud. Og det er faktisk også det jeg synes, der sker ved nye trends. 

Anderledes og nytænkende

Som sagt, så er de nye trends ofte skøre og anderledes. Du skal være klar til at prøve noget nyt og gå helt andre veje end du måske er vant til. Nemow Beauty er klar på banen med en masse lækre og nye skønhedsprodukter og skiller sig allerede ud via deres farver på deres hjemmeside og deres posts på de forskellige sociale medier.

Tager du for eksempel et kig på deres hjemmeside, er du ikke et sekund i tvivl om, at der sidder nogle bag, der tænker anderledes. Der er virkelig meget liv på deres side – på en virkelig spændende og interessant måde. Deres valg af billeder og farver er virkelig intense og rammer din nysgerrighed. De bruger skarpe farver med høj kontrast til produkterne og teksten på siden. Der er fart over feltet og masser af energi. Måske Nemow Beauty selv bliver trendsættere! 

Mine favorit makeup trends for 2020 og udvalgte produkter fra Nemow Beauty 

2020 er jo langt fra hvad vi alle forventede, men det betyder heldigvis ikke at hverken mode eller skønhedsbranchen er gået i stå. Tværtimod! Ligesom de fleste andre år, så er de nye trends for 2020 meget anderledes sammenlignet med sidste år. Et par ting der især skiller sig ud er blandt andet, at der er mere fokus på hudpleje og så at vi i 2020 ikke kan bruge for mange farver! Hvis du er farveforskrækket, så får du det svært! I 2020 kan du være kreativ med dine farvesammensætninger og din makeup generelt! Lad os gå igennem et par af mine favorittrends. 

Ikke længere in med utæmmede buskede bryn

Tinted brow gel til mine bryn

Det har længe været in med store buskede bryn, der nærmest ikke krævede nogen styling. Sådan skal det ikke være i 2020. Dermed ikke sagt, at de skal trimmes helt ned og være ligeså små og tynde som i 00’erne, men de skal holdes nede. De skal ikke være lige så markerede som tidligere, men skal holdes på plads. Det vil sige du godt kan lægge din mørke bryn farve væk, men i stedet forsøge at få dine bryn til at se mere naturlige ud. Det gør du nemmeste ved at bruge en øjebnbrynsgel. Enten i klar farve eller matchende din egen farve alt afhængig af strukturen i dine egen bryn. 

Hos Nemow Beauty har jeg købt en “Revitalash Hi-Def Eyebrow Tinted Gel”. Det er en gel med en smule farve, så jeg kan give mine egne bryn mere struktur og fylde mine bryn let op. Når du lægger den på, skal du påføre den i små opadgående strøg. Helst fra inderst til yderst så du kan definere og samtidig tæmme din bryn. Jeg købte den til en medlemspris af kun 119 kr. 

Brug masser af vovede farver og glimmer i din makeup 

2020 er også året hvor den kedelig sorte eyeliner og mascara kan blive pensioneret – eller i hvert fald blive brugt i mindre grad end normalt. Der er startet en fed trend med at bruge så mange markante farver som muligt og gerne på én gang. Især stærke neonfarver eller pastel bliver brugt omkring din øjenmakeup. 

Glimmer mascara til kreativ makeup

Hvis du ikke allerede har en liggende, synes jeg derfor du skal ud og finde dig en fed mascara i en eller anden pangfarve. Det giver et sindsygt fedt og stærk finish til din øjenmakeup. Hvis du ovenikøbet finder en med glimmer, så er du helt med på trenden! Jeg havde allerede en liggende fra NYX i neon grøn, som jeg købte sidste år til fastelavn. Glimmer mascara har jeg altid liggende til en god aften i byen – her bruger jeg altid en topcoat fra L’Oreal “Volume Million Lashes Glitter Transparent Gel Top Coat Mascara”. 

Vær kreativ med øjenmakeuppen

Du skal derimod være mere kreativ med din eyeliner. Ikke nok med, at du kan lægge den i alverdens farver, så er det for eksempel også kommet på trend at lægge din farvede liner under øjet. På den måde bliver dit øje intenst indrammet. Det kan godt virke en lille smule vovet, men øver du dig og får den lagt helt perfekt, er det et virkelig nice sommer look! 

Jeg fandt et virkelig fedt produkt til formålet i Nemow Beautys shop: “Shiseido Kajal Ink Artist” . Det er en 4-i-1 blyant, der kan bruges som både eyeliner, kohl, øjenskygge og til dine bryn. Den er vandfast og holder i op til 12 timer – hvilket jeg kan skrive under på. Jeg synes ofte, at når jeg bruger eyeliner, så falmer den hurtigt i løbet af aftenen. Denne her ser stadig lige så godt ud sidst på aftenen! Den er virkelig nem at påføre – glider bare hen over øjenlåget. 

Nemow Beauty har den i 10 forskellige farver og koster kun 129 kr. stykket. Jeg købte en i himmelblå og en hot lilla. Begge farver er virkelig fede at style med. Jeg bruger dem mest som eyeliner eller kohl, og sammensætter dem så med andre øjenskygger i matchende (eller ikke…) farver. Jeg har for eksempel prøvet den lilla eyeliner sammen med min grønne mascara! Man skal lige vænne sig til det – men det giver virkelig et anderledes men cool sommer look! 

Lilla er årets farve

Lille shiseido eyeliner fra Nemow Beauty

Til trods for at trendsene dikterer, at vi skal bruge en hel masse forskellige farver og gerne være kreativ med sammensætningerne, så er der dog én farve der slår en smule mere igennem end de andre. Nemlig lilla – i alle afskygninger. Det var også en af grundene til jeg valgte den lilla eyeliner. Det ses også tydeligt, at Nemow Beauty har ladet sig inspirere af årets farve. Lilla går igen i stort alle deres opslag og kampagner på deres sociale medier. 

Den sidste lille trend jeg vil nævne, er nok næsten den vigtigste! Hvert fald set i det lang perspektiv! Makeupsalget i år er åbenbart faldet til trods for en stigning i salg af hudplejeprodukter. Der er kommet mere fokus på at pleje din hud og netop fremstå med en flot, stram og sund hud. Det er jo heller ingen hemmelighed, at jo flottere og renere hud man har, jo pænere og perfekt viser din makeup sig. Jeg går selv ret meget op i min hudplejerutine. Du kan læse mere om min her og måske få nogle tips med på vejen!  

Nemow Beauty klub – exceptionelle priser til dig som medlem

Til mine nye læsere vil jeg gerne lige opsummere hvad det vil sige at være medlem af Nemow Beauty klub. Nemow Beauty er et stort online skønheds- og mode site. De har et kæmpe stort udvalg af alverdens forskellige produkter. Alt indenfor kosmetik og makeup, dufte, accessories, tøj og sko – og det tæller både til herrer og kvinder. De tilbyder produkter fra alverdens kendte brands såsom Chanel, Diesel, Yves Saint Laurent, Clinique, L’Oreal og mange mange flere. 

Yves saint laurent på Nemow Beauty

Den største tiltrækningsfaktor er deres priser. Alle deres produkter fås til vanvittig lave priser. Du kan spare op til 80 % på mange af de kendte mærker – og de fleste produkter har en minimumsrabat på 50 %. Jeg har været medlem i snart 5 måneder, og jeg har sparet mange tusinde kroner ved at handle hos dem i stedet. 

Nemow Beauty fokuserer rigtig meget på at være miljørigtige og bæredygtige, så du kan samtidig også shoppe i deres butik med god samvittighed. Det at shoppe “grønt” kan godt være svært at finde ud af, så super positivt at finde en butik, der fokuserer på kun at sælge produkter med det i mente. 

Nemow & mig – eksklusiv medlemssektion

Du behøver ikke at være medlem for at få adgang til de fleste af deres produkter og de høje rabatter, hvilket er jo er mega fedt! Til gengæld så har de en eksklusiv sektion – Nemow & Mig, hvor de har nogle vanvittige fede produkter og en hel masse andre services. Dem skal man dog være medlem for at kunne tilgå. Det gør du via en simpel formular på deres hjemmeside. De opkræver et månedligt gebyr på 395 kr., som de dog tilbagebetaler hver måned i form af et gavekort til deres butik. Så i sidste ende, betaler du ikke noget for at være medlem. Der er heller ikke nogen bindingsperiode, så fortryder du kan du nemt melde dig ud igen ved at sende en mail til deres kundeservice. 

Den sidste ting jeg synes er værd at nævne er deres service ved indmelding. Når du tilmelder dig får du en gaveboks i velkomstgave. Det er en gave med 5 valgfrie lækre produkter, som du selv kan vælge. Jeg valgte for eksempel en gaveboks fra Essie med 5 neglelak, der blev tilsendt til mig efter få dage. Der er både gavebokse fra Schwarzkopf, Rimmel, Bourjois og mange flere. Nemow Beauty Klub skuffer på ingen måde, og jeg vil anbefale dig i hvert fald at tage et kig på deres flotte hjemmeside! 

Du kan måske også lide...