Kvinde med lækre solbriller
Skønhed

Find inspiration til årets solbriller – trends for 2020!

Så snart solen blot viser sig en smule i foråret er vi klar til at finde vores solbriller frem! For mig er de også en af de vigtigste accessories så snart sommeren er hid. Jeg har kigget lidt på solbrillemoden for 2020 og kan forhåbentlig give jer lidt inspiration til årets brille! 

Solbrillemoden følger den generelle mode

Nu siger jeg årets brille og får det helt til at lyde som om ét par solbriller er nok. NEJ. Man kan simpelthen ikke få for mange solbriller. For mig og se er det netop “vigtigt” at have flere forskellige modeller, så man kan skifte rundt alt afhængig outfit. Det er jo en accessories – ligesom man skifter smykker, tasker eller sko alt efter hvilket look du går efter. 

Så jeg håber at med lidt inspiration fra mit tidligere indlæg omkring bikinier og dette skriv, at I kan finde det rette sommeroutfit til stranden

Vi skal tilbage til 70’er solbriller

Michael Kors 70'er solbriller

Oftest er den generelle mode også med til at definere årets solbrillemode, hvilket for mig at se giver virkelig god mening! Det ville jo virke lidt absurd, hvis årets mode fulgte 90’erne, mens solbrillemoden fulgte 70’erne? Det vil gøre dit fulde outfit meget rodet! 

Jeg synes dog vi skal huske, at det er svært at gå helt galt i med solbriller. Du kan altid holde dig indenfor klassiske modeller, så vil de altid passe til ethvert outfit! 

I år er 70’erne for alvor tilbage og for solbrillemoden betyder det “Jo større, des bedre”. De store oversize firkantede solbriller gerne med tykt stel er virkelig ind. I forhold til farver er det mest de naturligvis jordfarver der er in – gerne et brunt skildpadde stel. For eksempel de her fra Michael Kors.

Aviator – en gammel klassiker eller skal vi gå Matrix? 

Den gamle klassiker Aviator er heldigvis stadig et sikkert valg. Den går simpelthen aldrig af mode og er så generel i sin stil at den passer til de fleste ansigtsformer og outfits. Jeg har selv to par. Både en helt klassisk Ray Ban med brunt glas og så et billigt par med sølv spejlglas. Helt klassisk. Så hvis du ikke er meget for at vove dig ud i mere udfordrende modeller, så hold til en rund aviator brille.

En trend der også går igen i 2020 er det transparente look. Gerne en helt gennemsigtig brille – både linse og stel eller med et tyndt rammeløst stel. Linserne må meget gerne være i forskellige geometriske former, men helst så farverigt som muligt! Gennemsig farvet glas det hitter! 

I forlængelse af 70’er trenden er det generelt populært med en oversize brille i retrolook. Mere præcist – hvis de ligner noget din bedstemor ville tage på – så vil de hitte i 2020! 

Et sidste type brille der er også er kommet frem igen i 2020 er Matrix brillen. De små, men brede rektangulære briller. Gerne en brille med meget skarpe kanter og meget mørkt glas. 

En sidste ting der er værd at nævne er, at det er blevet ret populært at pifte sine solbriller op med en kæde. Det kan give dit outfit et mere sofistikeret look og lige sætte den sidste detalje på plads. 

Du kan måske også lide...